Senaste nytt från styrelsen

januari 19, 2021
 • SOPRUM
  STYRELSEN MED FASTIGHETSSKÖTARE ber alla i fastigheterna att Riva/skära eller trampa ihop alla ka...
 • Inga tillställningar i festlokalen
  Som tidigare meddelats har Regeringen beslutat att bl.a. föreningslokaler endast får användas f...
 • Nya kontakuppgifter till Simpleko
  För medlemmar och hyresgäster Gälande ärenden som: Hyresavier/avgiftsavier Kontrollupp...
 • Senaste nytt, övrigt

  januari 9, 2021
 • Förbud mot tillställningar med fler än åtta personer
  Regeringen har beslutat att bl.a. föreningslokaler endast får användas för tillställningar och...
 • Ingen nyckelutlämning i julveckan
  Nyckelutlämningen i Festlokalen den 23 dec är inställd. Fram till kl 16 den dagen går det att k...
 • Gran i parken
  Även detta märkliga år har vi fått gran i Fatbursparken. Förra året hade vi stans finaste gra...
 • Arkiverade nyheter

  Bokning mm.

  Bokning av lokaler

  Lokaler får bokas endast för ett tillfälle åt gången per lokal och tidigast sex månader i förväg. Om någon bokar en lokal för flera tillfällen räknas bara den första bokningen. Varje gästlägenhet får bokas för max fem nätter i följd och max 15 nätter per år.

  Om du önskar, och lägenheten fortfarande är obokad när din hyrestid är slut, så kan du förlänga hyrtiden med ytterligare en eller två nätter. Gör i så fall så här:
  1. Skriv in den/de extra nätterna i bokningskalendern
  2. Maila
  lokaler@fatburen.org om extra bokning.
  3. Betala för extra 1-2 nätter nästföljande torsdag.

  Bokningslistor för alla lokalerna finns utanför grovtvättstugan i Fatburs Brunnsgata 15, nedre botten. Dit kan alla ta sig antingen med sin tagg eller med nyckeln till grovtvättstugan.
  OBS! Från den 10 januari till utgången av september 2021 är det inte möjligt att hyra festlokalen p g a Corona-pandemin.

  Priser
  Lokal Pris Deposition 500:-
  Stora gästlägenheten 400:-/dygn  
  Lilla gästlägenheten 300:-/dygn  
  Festlokalen (fre, lör)
  Festlokalen (övriga dagar)
  400:-/dygn
  200:-/dygn
   
  Bastu/pingisrum/relaxrum 100:-/år Ja
  Snickarrum Ja
  Så här får du nyckel eller tagg

  Nyckel eller tagg hämtar du ut i festlokalen Fatburs Brunnsgata 19 varje torsdag klockan 20.00-20.30. Då betalar du hyran. För nyckel eller tagg till bastu/pingisrum och snickarrum lämnar du 500 kronor i deposition.

  Det är önskvärt att lokalhyran betalas med swish eller kort. De som vill kan även i fortsättningen betala kontant. Depositionen måste däremot betalas kontant, eftersom det underlättar återbetalningen. Bara bostadsrättsinnehavare, eller person med fullmakt får hämta ut nycklar Legitimation ska då visas. På fullmakten ska bostadsrättshavarens e-postadress och telefonnummer anges

  OBS! Om torsdagen är en helgdag flyttas nyckelutlämningen till närmaste föregående vardag.

  Se lista med datum för nyckelutlämning i källaren i Fatburs Brunnsgata 15.

  Så här lämnar du tillbaka nyckel eller tagg

  För att få tillbaka depositionen för nyckel eller tagg till bastu/pingisrum och snickarrum behöver du komma till festlokalen vid ordinarie utlämningstid. Om nyckel/tagg till bastu eller snickarrum inte har återlämnats vid avflyttning från föreningen är depositionen förverkad.

  Tagg till festlokal eller gästlägenhet ska återlämnas snarast. Taggen kan återlämnas antingen vid torsdagsutlämningen eller i det särskilda nyckelinkast som finns i entrén i Fatburs Brunnsgata 15. Nyckelinkastet är en liten vit lucka till höger om innerdörren, märkt med ”Dropbox”, se bild.

  Ersättning m.m.

  Bostadsrättshavaren är ansvarig för att nyckel återlämnas och att lokalen lämnas i ett gott skick. Om taggen inte återlämnas inom 3 veckor efter det att lokalen hyrdes debiterar föreningen 500 kr för utebliven tagg. Den som inte har återlämnat nyckel eller tagg till festlokal eller gästlägenhet får inte hyra någon lokal igen förrän nyckel/tagg har återlämnats.

  Läs noga våra trivselregler för resp. lokal. Om trivselreglerna inte följs debiterar föreningen en avgift för att återställa lokalen och ersätta trasigt gods. Den som orsakar allvarliga klagomål får inte hyra någon lokal igen de närmaste 12 månaderna.